En häst klar, två kvar

Publicerad 2014-07-26 19:25:03 i Allmänt,

Flimmra är så rolig. Alltid när man rider ut kommer hon tillbaka genomsvettig, även om hon bara har skrittat. Hon stressar upp sig lite kan man väl säga. Det är som om både gasen och bromsen ligger i samtidigt och hon ömsom står nästintill stilla och ömsom springer allt vad hon har. Haha lilla knasboll. Hon var i alla fall duktig idag. Gick fram fint och hoppade fint över några diken. Just det börjar hon faktiskt bli ganska duktig på. Jämfört med förut när hon tog världens sats och sen landade mitt i diket istället för på andra sidan, haha. 
 
Nu väntar jag bara på Lovisa så ska vi rida ut på Mondrian och Faith. Jag ska rida lilla Faith, eller så liten här kan kanske inte egentligen. Han är ju högre än Flimmra i alla fall. Men ändå. Det ska bli spännande för Lisa sa att han var pigg igår och gick och laddade för nåt hyss. Så det är väl bara att hoppas på att jag sitter kvar antar jag, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela