Underbar dag i Helsingborg

Publicerad 2014-07-06 22:37:04 i Allmänt,

Jag har verkligen haft en helt fantastisk dag i Helsingborg idag. Åkte ut till stranden och mötte upp min syster Angelica och hennes dotter Minda. Så roligt att träffa dem igen, det blir ju inte så ofta tyvärr. 
 
Min vackra syster <3
 
Tillbringade några timmar där med sol, bad och massa trevligt prat. (Ja, både jag och Johan brände oss i solen, blekfisar som vi är. Aj!) Sen åkte vi och tittade på Angelicas fina frisersalong innan vi åkte ut till deras mysiga kolonistuga. Angelica har verkligen gjort den jättefin! Så mysig och charmig. Tyvärr glömde jag helt bort att fota där för vi hade så trevligt.
 
Johan och Minda blev bra kompisar
 
Vi åt fantastiskt god mat, lekte med Minda och hade en underbar eftermiddag/kväll. Synd att vi inte kunde stanna längre, men förhoppningsvis ses vi om inte alltför länge igen.
 
Fullt ös med lek och bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela