Bra start på dagen

Publicerad 2014-06-08 13:32:48 i Allmänt,

Hur tillbringar man bäst en ledig varm och solig förmiddag? Självklart i solen. Sen är man väl lite fåfäng och vill bli brun också, så jag lade mig på balkongen först. Men det var mest varmt och obekvämt, så jag åkte ner till stranden istället. Ännu är det rätt lugnt där och när jag kom var jag nästan ensam med en liten flock kanadagäss. Riktigt skönt faktiskt.
 
 
Dock så kom det lite mer folk sen, men det gjorde inget. Det fanns ju fortfarande gott om plats. Men det var lite väl kalt i vattnet. Jag kände bara med fötterna, men knappt ens barnen badade. De stod mest i kanten och skvätte. Då vet man att det är kallt, haha. 
 
Mina nya kompisar
 
Jag låg och lyssnade på podcast och bara njöt när jag hörde "kvack kvack" ovanför huvudet. När jag vände mig om och kollade stod det två ankor helt nära och undrade om jag hade nåt ätbart till dem. Och när jag tittade på dem och pratade med dem kom de så nära att jag hade kunnat klappa dem. De var jättesöta så det var synd att jag inte hade nåt till dem, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela