Jag skulle kunna vänja mig vid det här

Publicerad 2014-06-08 21:11:08 i Allmänt,

En riktigt lugn och bra dag med några timmar i solen på stranden, en liten tur nere i Sigtuna, en mysig uteritt på Flimmra och en skön kväll i soffan med lite pyssel och en bra bok. Hur härlig dag som helst. Det känns så lyxigt att verkligen känna att man är ledig och fri att göra vad man vill. Ofta är det ju en massa saker som ska göras eller hinnas med, men idag kopplade jag bort allt  sånt och bara njöt av att det är sommar och jag är ledig.
 
Imorgon är planen att jag ska jobba lite, men förutom det tänkte jag försöka ta mig till gymmet en sväng (ja det var länge sen och ja jag har saknat det, eller i alla fall att vara vältränad, haha) och så klart pussa på ponnyn och se om hon kanske har lust till ett lättare dressyrpass.
 
Men först återgå till lite pyssel och sen min bok.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela