Johans undersökning och yr i mössan

Publicerad 2014-06-05 00:25:43 i Allmänt,

Vi var ju till sjukhuset idag Johan och han gjorde nästa undersökning. De kollade med kamera men hittade ingenting. Dock var den här läkaren tydligen väldigt duktig och hade en teori om vad det kunde vara. Han sade att vissa människor, väldigt få men vissa, kan känna sina tarmrörelser i magen och kan då få liknande symtom som Johan har haft. Om det är detta kommer han att få leva med det resten av livet, men det går att lindra lite genom att äta mer kraftiga fibrer. Eller nåt sånt förklarade Johan efter undersökningen.
 
Om det är det så är det ju åtminstone inget allvarligt, även om det kan vara obehagligt. Men de tog också vävnadsprover som skulle ta 6 veckor att få svar på. Så vi får väl se. Han mår i alla fall bättre nu och är tillbaka på jobbet heltid fr o m fredag.
 
När vi kom hem var jag trött och hade yrsel så jag slocknade i soffan och vaknade inte förrän flera timmar senare, haha. Men yrseln försvann i alla fall, så kvällen har ägnats åt lite sömnad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela