Lång dag och lite krångel med filmningen

Publicerad 2014-06-13 22:43:20 i Allmänt,

Jag har hunnit med en hel del idag trots allt. Jag har både lyckats packa ner det mesta (hoppas jag) och filmat. 
 
Och filmningen förresten, vad kul det var! Men svårt. Jag glömde manus hela tiden eller så gjorde inte Flimmra som jag ville. Dessutom blev det lite tidspress för det var lite folk i stallet och hovslagaren skulle strax komma till en häst. Utöver det blåste det så mycket ute att vi inte kunde göra vissa scener som jag hade tänkt mig.
 
Men det blev en hel del film och många omtagningar med lite olika variationer. Jag har ännu inte hunnit titta på det, men ska sätta mig med det nu. Hej långa natt, men det är kul samtidigt. Hoppas verkligen att jag får ihop nåt bra så att jag i alla fall har en chans till jobbet.
 
Sen är det ju bra träning också eftersom jag har en idé om att försöka bjuda er på lite videoklipp här framöver. Men en sak i taget, så nu ska det bli spännande att se om jag fastnade på filmen.
 
Den här sötnosen är med i hela filmen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela