Med en liten lurvig i hagen

Publicerad 2014-06-11 20:38:54 i Allmänt,

Idag fastnade jag flera timmar i stallet utan att ens hinna byta om till ridkläder, haha. Det blir så när man har så bra stallkompisar. Alla människor i vårt stall är verkligen jättetrevliga. Det är så viktigt när man ändå är där några timmar varje dag. Jag har stått i stall där det har funnit olika problem av varierande slag, och även i vårt stall har vi haft lite konflikter ibland. Men nu är det världens bästa gäng där och de är noga med vilka som kommer in, så jag hoppas verkligen att det förblir så här bra.
 
Jag fick med mig en liten lurvig till hagen också när jag gick för att titta till hästarna. Han var lycklig och sprang och nosade på grästuvorna och hästarna undrade vad sjutton jag hade tagit med mig. De var nyfikna och gick för att försöka nosa på honom, men eftersom han aldrig stod still var det svårt. Tyvärr fick jag ingen bild på det för det såg riktigt roligt ut, haha.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela