Nu är det inte långt kvar

Publicerad 2014-06-12 11:04:54 i Allmänt,

På lördag åker jag till Gotland och underbara Sindarve. Ridning på fina fjordingar, semester och mys. Ska bli så roligt att komma tillbaka dit. Jag vet inte hur många gånger jag har varit där, men det är lika härligt varje gång. Kul också att träffa alla människor, en del "gamla" och en del nya. I år verkar det dock som om en del har fallit bort för barnen börjar bli vuxna och vill inte längre åka på ridläger eller med sina mammor, men kul i alla fall med dem som kommer.
 
Sen är det så klart alltid lite spännande att se vad man får för häst. Man blir som ett barn igen som vill ha sin favorithäst, haha. Bara synd att inte Flimmra kan följa med, men det går ingen nöd på henne hemma i sommarhagen.
 
Idag har jag sprungit fram och tillbaka till tvättstugan för att vara säker på att alla kläder jag vill ha med mig är rena. Jag ska väl försöka fundera lite på vad jag ska packa sen och så får jag (som vanligt) slänga ner allt i väskan i all hast imorgon, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela