Snurrig morgon
När jag vaknade var jag mitt inne i en dröm som det tog lång tid för mig att förstå att det bara var en dröm och inget som hände på riktigt, haha. Jag minns inte riktigt vad det var, men jag var riktigt snurrig och förvirrad en lång tid efter att jag hade gått upp. Inte förrän jag hade ätit lite frukost började världen klarna lite.
 
Tror att jag har sovit lite för mycket de senaste nätterna, då brukar jag bli så här. Har svårt att somna och börjar drömma om märkliga, och ofta obehagliga, saker redan innan jag har somnat. Sen när det är dags att vakna på morgonen vill jag bara sova vidare.
 
Det var därför jag tvingade mig själv upp idag, även att jag var mitt i en dröm och sängen var bra mycket skönare än att pallra mig upp. Men upp kom jag och nu har jag landat lite med en kopp te.
 
Dagen ser väl ut som gårdagen ungefär. Ska sy klart kläderna jag har börjat på. Nu är det inte mycket kvar... Sen ska jag nog försöka mig på att rita upp och testa ett av dem nya mönstrena tror jag. Är lite sugen på att testa sy en kofta, eller en långärmad tröja. Vi får se vilken det blir, eller om det blir båda, haha.
 
Sen en sväng och titta till hästarna och kanske att jag ser om jag kan klippa ihop en liten filmsnutt till er från när jag filmade min ansökan till ATG-tjänsten. Vet att flera ville se den :)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress