Syrener

Publicerad 2014-06-10 22:19:41 i Allmänt,

 
På trädgården när jag var liten hade vi en stor syrenbuske som ibland skickade iväg små skott att gro på olika ställen i trädgården. De flesta försvann innan de hann bli något av dem, men en lyckades slå rot och växa fram mellan stenarna i utkanten på uteplatsen. Mamma ville absolut gräva upp och slänga den, men jag protesterade. Jag ville så gärna att det skulle bli en berså av uteplatsen, så jag skyndade mig att säga att jag ville ha den lilla syrenplantan. Mamma gick med på det om jag lovade att flytta den. Jag lovade, men det blev aldrig något av med det. Istället växte den sig ganska så stor och mamma lät den vara. Till slut blev det en rolig historia mellan oss.
 
Så det är lite extra kul att jag nu har lärt mig göra saft på dem och att använda dem istället för att bara titta på dem, även om dom så klart är väldigt vackra också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela