Två hästar motionerade och en ond hälsena

Publicerad 2014-06-21 19:11:54 i Allmänt,

Flimmra blev rädd för nånting när vi var på väg in från hagen. Hon hoppade till och råkade olyckligtvis sparka till/landa på min hälsena. Jag behöver nog inte säga hur ont det gjorde, och fortfarande gör. Men det gick faktiskt ganska bra att rida ändå. (Det är att gå och att köra bil som glr mest ont.)
 
Både världens bästa ponny Flimmra och världens fegaste häst Mondrian fick komma ut på en varsin lugn och mysig tur. Jag njuter aldrig så mycket av att rida Flimmra som när jag har ridit andra hästar ett tag. Hon passar mig verkligen som handen i handsken, även att vi bråkar ibland haha.
 
Mondrian var också trevlig. Han tvekade flera gånger och funderade på hur han skulle komma undan och vända hem, men med lugn och envishet vann jag varje gång utan att ens behöva bråka med honom.
 
Tillbaka till hagen fick Flimmra bära mig för att jag skulle försöka gå så lite som möjligt på hälen, och Mondran fick följa med på släp. Det gick hur bra som helst och de verkade bara tycka det var trevligt att ha den andra med.
 
 

Kommentarer

Postat av: Lotta K

Publicerad 2014-06-21 19:15:15

Vilken mysig bild!!

Svar: Tack! :)
Annika Lindström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela