Ute i sista minuten - som vanligt

Publicerad 2014-06-13 09:23:00 i Allmänt,

Jag nu är det ju tydligen så att jag åker imorgon och innan dess måste jag ha packat och fått in ansökan till ATG-jobbet. Låt oss konstatera att det kommer att bli lite stressigt. Packningen är nog inget problem, bara jag får med mig hjälm, stövlar och väst från stallet. Men ansökan. Hur tänkte jag där? Jag ska liksom förutom den vanligan ansökan, även spela in en video (inget jag har gjort förut och jag har inte ens manus klart), redigera den (öh, hur? Vilket program använder man?) och sen få in alltihop före klockan 8 imorgon bitti när jag åker. Haha lite panik, men det löser sig säkert. Det måste det ju göra.
 
God morgon i alla fall! Hoppas allt är bra med er :)
 
Åh, snart blir det fjordingmys <3

Kommentarer

Postat av: Alexa

Publicerad 2014-06-13 10:02:25

ATG jobbet är bara på skämt!

Svar: Nej, det lät inte så när jag pratade med en som jobbar där.
Annika Lindström

Postat av: Alexa

Publicerad 2014-06-14 13:14:36

Tror du verkligen att han får gå in till den mest kända travhästen??????

Svar: Victory tilly tror jag är ganska snäll så det är möjligt, men troligare är väl att de står i hagarna/boxarna bredvid varandra.
Annika Lindström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela