Dressyrpass på schemat

Publicerad 2014-03-11 18:31:57 i Allmänt,

Eftersom Flimmra har fått stå en del i och med tappskon så tyckte jag att hon behövde en ordentlig genomridning nu när skon var på plats igen, så idag blev det dressyr. Ponnyn var inte helt medgörlig, men inte helt ovillig heller. Vi kämpade oss igenom hörnpasseringar och bra vägar. Ställning och rakställning på volter och fyrkanstsspår och mycket tempoväxlingar. 
 
Jämfört med duktiga Mondrian ligger Flimmra ljusår efter och jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska få henne dit jag vill. Jag kan göra precis samma sak men ändå få olika resultat beroende på vad Flimmra känner för.
 
Men i stort tycker jag ändå hon var duktig idag och gjorde det jag begärde, även om jag var tvungen att ta vissa övningar lugnt och steg för steg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela