Hej träningsvärk

Publicerad 2014-03-10 10:22:49 i Allmänt,

Jag känner mig helt död i kroppen idag efter ridningen igår. Varenda muskel i ryggen, axlarna, rumpan och insidan av benen värker. Tur jag har sovit i hundra år i alla fall och sen är det väl bara att trycka i sig en Ipren innan träningen idag. 
 
Vill inte ens tänka på hur träningsvärken kommer kännas imorgon efter träningen idag. Haha vi får se om jag ens tar mig upp ur sängen.
 
Å andra sidan säger de ju att man ska träna bort träningsvärk, så det är väl bara på't igen. Eller kanske inte. Men Flimmra ska få på sig sin sko ikväll så då behöver ju hon sin motion. Tack och lov att hon har egen turbomotor och efter den ofrivilliga vilan lär ju den gå på högvarv.. :)
 
Skönt i alla fall att huvudet känns lite bättre idag. Hoppas bara det håller i sig. Men ska fortsätta vila och sova så mycket som möjligt så länge jag är ledig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela