Hoppträning

Publicerad 2014-03-10 21:08:18 i Allmänt,

Idag lastade vi in Via och Mondrian och åkte iväg på hoppträning. Eller egentligen var det markarbete med ett par små skutt. Jag jobbade som en tok i början för att få Mondrian att gå fram. Men det fick jag igen sen för då lyssnade han fint och gick på bra. Visst kunde jag inte slappna av och bara låta honom gå för då tappade vi farten direkt, men han lyssnade bra och det krävdes inte lika mycket jobb.
 
Det var ett riktigt roligt träningspass och verkligen roligt att få rida en häst som går så bra och kan så mycket mer än Flimmra. Tack Madde! :)
 
Jag tror att även tränaren var nöjd med oss för det var sällan vi fick göra om samma övning flera gånger. Fick även lite "beröm" på slutet och hon tyckte min ridning var bättre på Mondrian än på Flimmra för att hon är svårare i och med att hon antingen försöker springa ifrån arbete eller stänger av helt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela