Ingen rosett, men en duktig ponny ändå
Vi tog oss iväg till träningstävlingen men väl där blev det lite hets att hinna både gå banan och rida fram innan jag skulle ut som första start. Flimmra blev ganska stressad av de andra hästarna som for omkring på framridningen och jag hade svårt att nå fram till henne. Så hon hann aldrig riktigt landa och lugna sig innan det var dags att gå in på banan.
 
Inne på banan tänkte jag visa henne några hinder, men hon brydde sig inte om dem alls. Hon hade istället full koll på alla hästar runt omkring och sprang och skrek hela tiden. Så vi körde på. Hindrena låg bara på 50 cm så att hon kunde ta sig över lite hur som helst. Fort gick det och hon var okoncentrerad och sprang fortfarande och skrek mellan alla hinder. Vi fick en vägran, men annars tog hon sig runt.
 
Det et blev lite en urladdning tror jag för när vi kom ut från banan hade hon lugnat lite och kunde stå och vila lite innan vi skulle in igen och hoppa 60 cm.
 
Snälla Lina och Lotta var med och fungerade som hästskötare. Jättesnällt verkligen och det behövdes. Så TACK! <3
 
Väl inne på 60 cm hoppade hon jättefint och gick stadigt och bra mellan hindrena. Tyvärr petade vi ner en bom, men hon var ändå riktigt duktig. Även om vi inte fick med oss någon rosett hem är jag ändå mycket nöjd med ponnyn. Det var trots allt första gången hon var iväg på nåt sånt här. Och nu börjar vi planera för nästa :)
 
Sötnosar på väg till tävlingsplatsen
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress