Jag lever
Länge sen jag tittade in här på bloggen och jag har saknat det. Har haft mycket med jobb och så, men sen sist har jag bland annat haft en jättetrevlig middag med min moster och min bror och deras respektive.
 
Sen har jag kanske gjort nåt dumt, men det får gå som det går. Jag har nämligen anmält Flimmra till en träningstävling i hoppning imorgon (lördag). Vi har aldrig någonsin varit iväg på nåt sånt och har lyckats få första startnumret. Jag hade hoppats på nån innan mig så jag åtminstone hade fått en chans att se hur det går till innan vi ska in på banan, men men. Min största utmaning kommer vara att hålla mina nerver i schack, för annars kommer Flimmra flippa ur. Äsch, vi ska bara gå in och ha kul (och hoppa utan att slippa bygga 😉) sen är det ju bara att hoppas på att vi kommer runt. Blir det en felfri runda är det bara bonus.
 
Lite stressigt kommer det bli idag dock med alla förberedelser för hovslagaren kommer på förmiddagen och sen ska jag direkt iväg till bilbesiktningen (med Johans bil) och på möte i stan. Någonstans där ska jag hinna bada och borsta ponnyn ordentligt, putsa utrustningen och packa det som ska med. Plus att jag ska hinna rida igen henne och hoppa nåt språng innan det blir mörkt ute.
 
Jag bara konstaterar att sömn kan jag glömma. Efter jobbet på morgonen är det raka vägen till stallet och full fart. Hoppas i alla fall på en tidig kväll så jag hinner ladda lite innan tävlingen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress