Uteritt på knasiga hästar

Publicerad 2014-03-03 16:23:57 i Allmänt,

Det blev en ganska händelserik uteritt idag pga att hästarna var lite knasiga. Först ville ingen av dem gå ifrån stallplanen så jag fick sitta av och dra med mig Flimmra. Sen mötte vi ett travekipage som var ute och tränade. Då blev båda hästarna tokiga och jag satt av igen för att det inte skulle hända nåt. På ängen sen travade Flimmra ifrån Mondrian som fick ett litet tokspel.
 
Väl på väg hem möter vi travekipaget igen och båda hästarna fryser fast. Sen kör de iväg och vi kan fortsätta. Men när vi kommer till ett litet dike så hoppar Mondrian först och Flimmra sen. Men Flimmra hoppar så stort att Mondrian blir rädd och båda hästarna får spel igen. Till slut kommer vi därifrån och travar över ängen hemåt. Men då från ingenstans får Flimmra för sig att dra iväg och det tar en stund innan jag lyckas få stopp på henne. Tack och lov hade inte Mondrian hängt på, han hann nog inte fatta vad som hände haha.
 
Behöver jag säga att min ponny var svettig när vi väl kom hem :P
 
Knasig men söt 💖

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela