Intensiv kväll och sent godmorgon

Publicerad 2014-05-18 11:45:03 i Allmänt,

Igår åkte jag till stallet sent och red Flimmra när det hade hunnit bli lite svalare. Ett dressyrpass blev det på en mycket pigg ponny. Eftersom Flimmra så gärna ville springa passade jag på att lägga in mycket galoppfattningar och arbete i galopp. I början sprang hon mest bara, men sen gjorde hon riktigt fina fattningar och jobbade på bra.
 
Väl hemma från stallet hann jag inte hoppa ur ridbyxorna innan jag ställde mig och bakade bullar. Har man lovat så har man.. 😏 Men det var uppskattat så det var kul. Gjorde för säkerhets skull dubbel sats så att det skulle bli lite kvar, haha.
 
Dock tar tar ju bullar ganska lång tid att göra, varför det blev en sen kväll igår och lång sovmorgon idag. Men nu väntar stallet och sen ska vi iväg på en husvisning. Spännande.
 
 

Kommentarer

Postat av: Adine

Publicerad 2014-05-18 12:11:38

Så himla fina bullar! :D Nu blev jag också sugen på att baka :)

Svar: Tack! :D Gör det, bullar är gott ;)
Annika Lindström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela