Korta dagar, långa nätter
Under mina jobbvändor är det verkligen så min vardag ser ut. Den lilla tiden jag får emellan jobbpassen är knappt så att jag hinner sova. Några 8 timmar är det aldrig tal om, utan om jag har tur och har planerat bra kan det kanske bli max 6 timmar. Men det funkar, speciellt så här års när det är ljust och varmt.
 
Flimmra har fått lite lugnt så här i början på betet så hon hinner vänja sig vid att gå ute. Hon blir alltid så trött under sommaren och sover inte så bra i hagen. Hur bra betet än är står hon alltid vid grinden när hon tycker att det är dags att gå in och sova, och hon ser både besviken och arg ut om hon inte får komma in då haha. Hon är nog nästan den enda ponnyn som VILL in på kvällen oavsett årstid och som går NER i vikt på betet. Inte som alla andra, men jag älskar henne ändå. :)
 
Nu är det i alla fall sista natten för den här jobbvändan och sen är det ledigt i några dagar. Ska bli skönt att få gosa en massa med ponnyn, njuta av det fina vädret och bara ha det lite lugnt och skönt.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress