Mer vild än tam

Publicerad 2014-05-14 10:24:04 i Allmänt,

När Flimmra vilar, om det så bara är en dag, blir hon alltid riktigt överpigg dagen efter. Idag var en sån dag. Först när jag började göra iordning henne var hon hur mysig som helst, men sen fick hon nåt tokryck och det var nästintill omöjligt att få på sadeln. Men det gick till slut.
 
Då vi ut en sväng och hon gick och spände sig så det blev en del galopp på ängarna. Allt för att göra av med överskottsenergin haha. 
 
På vägen hem var hon ganska flåsig och det höll i sig hela vägen hem och en stund i stallet. Först tänkte jag om hon inte mådde riktigt bra, för så brukar hon aldrig vara. Men sen slutade hon och allt verkade normalt. Däremot var hon lite varm i kotlederna i fram så jag måste köpa lite liniment till framtiden..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela