Pytteliten rävunge och extremt strulig mobil

Publicerad 2014-05-20 05:34:14 i Allmänt,

Jag såg något litet på vägen när jag kom körande och stannade för att se vad det var. Då upptäckte jag att det var en pytteliten och jättesöt liten rävunge. Den var stor som en kattunge ungefär. Jag försökte fösa den till sidan av vägen för att den inte skulle bli påkörd, men den ville inte riktigt. Till slut kom inga bilar så den kunde gå över till andra sidan och då försvann den iväg tillsammans med en till lika liten. Åh vad söta de var, jag hade gärna tagit med dem hem haha.
 
Men min mobil driver mig till vansinne just nu genom att inte fungera alls, eller bara lite grann. Jag har startat om den säkert 10-20 gånger i natt för att försöka återuppliva den. Vissa gånger fungerar det, men de flesta inte. Jag måste verkligen köpa en ny, man blir ju helt ställd utan..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela