Adventsstämning
God morgon och glad första advent (eller säger man ens så?). Usch, vad trött jag är. Precis innan jag gick upp drömde jag om att jag skulle gå och lägga mig och sova och det skulle bli så skönt, haha. 
 
Men nu är jag i alla fall uppe och strax på väg för en snabb sväng förbi stallet och bankomaten innan det är dags för julmarknad. Jag tror och hoppas att allt är med som ska med. Annars får jag lära mig den hårda vägen inför nästa vecka...
 
Sen julmarknad hela dagen och ikväll ska vi iväg och se finalen av årens horse show. Fullt ös, men så roligt! :)
 
 Efter lite om och men fick vi (läs jag) upp alla adventsstakar igår kväll så nu är här mysig adventsstämning
Julmarknad och kvällsmys
Vi åkte med Johans pappa och systersöner till Skokloster slott på julmarknad. Det var en mysig liten marknad och bra uppladdning för imorgon. Avslutade med våfflor på caféet.
 
Sen fick vi nåt ryck och har sprungit runt och städat i lägenheten. Eller Johan har städat och jag har plockat lite här och lite där. Rensade bland annat bland mina skor och slängde ett gäng gamla och trasiga och några jag inte tycker om. 
 
Efter städning och middag är jag nu rätt trött och tänkte mysa i soffan med tända ljus och Camilla Läckbergs senaste. Men jag får inte fastna för länge för jag har inte packat klart för imorgon ännu..
 
Inledningsscenen är ur en hästs perspektiv. Annorlunda, och ska bli spännande att läsa resten.