Alla dessa halvfärdiga utkast och idéer
Under tiden jag har bloggat har jag förutom alla publicerade inlägg även ett helt gäng med halvfärdiga utkast. Jag kommer på en idé om något jag vill skriva om, men har just då inte möjlighet att skriva inlägget. Så istället skriver jag upp rubriken och nåt ord om vad jag hade tänkt att det skulle handla om. Alltid med tanken att jag ska skriva klart inlägget så fort jag får tid. Men när tiden kommer finner jag nästan alltid mig själv skrivande på något nytt inlägg som jag för stunden känner mig mer engagerad i och entusiastisk över.
 
Varje gång tänker jag då att jag kan plocka upp och skriva klart utkasten när jag har slut på idéer om vad jag ska blogga om och publicera något då. Problemet är bara att jag nästan alltid har nya grejer att skriva om och de gånger jag inte har några idéer har jag också svårt att komma på vad jag ska skriva för att avsluta utkasten. Det blir lite moment 22 och utkasten blir liggande samtidigt som jag samlar fler.
 
Jag tänker att det är lite som livet. Man har en massa idéer och påbörjar en del. Vissa slutför man på en gång, andra hittar man igen lite senare och fortsätter på då och åter andra kanske aldrig blir slutförda. Har ni sådana saker och idéer i era liv? Påbörjade projekt som har blivit liggande eller idéer som kanske aldrig ens blivit påbörjade även att ni har en plan för dem?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress