Aloe vera i mängder
Jag tog äntligen tag i att fixa mina aloe vera-plantor idag. Tre stora fina plantor har jag och de hade fått en massa barn som behövde flytta hemifrån. De fick liksom inte plats i krukorna längre. Problemet var bara att krukorna inte räckte till alla barnen, så de minsta fick samsas med varandra i två glassbunkar.
 
Efter att allt var fixat räknade jag hur många de är nu allt som allt. Det var lite fler än vad Johan tycker att vi får plats med och jag kanske kan hålla med. Speciellt om de fortsätter att föröka sig så här.
 
Det började med att jag fick en liten bebisplanta från en kompis för några år sen. Den fick sen två barn som fick egna krukor. Nu var det länge sen jag planterade om dem i och för sig, men inklusive de stora plantorna och exklusive de jag har gett bort har vi just nu 45 st aloe vera-plantor i varierande storlek. Hoppsan, haha. Så om någon känner att de saknar en aloe vera hemma och gärna skulle vilja ha en är det bara att höra av sig. 😉 Johan säger att jag inte får ha ett större plantage förrän vi bor (mycket) större.
 
Visst är de fina mina stora plantor. Mammor allihop och den till höger är även mormor 😊
 
 Några av de minsta bebisarna som söker nya hem (tydligen 😜)
Lotta Keskinen

Jag skulle gärna vilja adoptera en aloe vera bebis om det finns möjlighet.

Svar: Självklart Lotta! När är du i stallet nästa gång, så kan jag ta med? :)
Annika

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress