Ingen sovmorgon idag heller
Inget jobb idag, men ändå en massa att göra. Åkte tidigt till stallet för hovslagaren skulle komma. Efter att ha konstaterat att vattenslangen ute inte fungerade funderade jag på hur sjutton jag skulle få ponnyn ren. Skojar inte om jag säger att hon hade lera över hela sig. Men med hink, svamp, skurborste och diverse andra borstar gick det faktiskt ganska bra. Passade på att tvätta hela henne när jag ändå var igång med benen eftersom hon ska tillbaka till kliniken imorgon.
 
Nu är svansen flätad och täcke ska på innan hon går ut igen så kanske jag slipper tvätta lika mycket imorgon bitti igen. Det räcker med dessa leriga hovar och ben som inte går att komma ifrån så här års.
 
Efter stallet är det snabbt hem och duscha och sen iväg för inskrivningssamtal på barnmorskenottagningen. Det ska bli lite spännande faktiskt att se vad de säger.
 
Känner mig som en riktig bonde med mjukisbyxor och gummistövlar, haha.
Sarah

Det är bra lustigt hur våra graviditeter följs åt. Jag hade också inskrivning idag :)

Svar: Vad roligt! Gick det bra? :)
Annika

Sarah

Ja det gick bra, jättebra barnmorska och bra Hb hade jag också, bättre än det brukar vara t o m. Men jag längtar till ultraljudet vi ska göra nästa vecka (KUB), om det ser bra ut hoppas jag att allt kan kännas lite mer verkligt.

Svar: Vad skönt! :) Lycka till på ultraljudet!
Annika

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress