Inskrivning hos barnmorskan
Idag var det då dags för inskrivning hos barnmorskemottagningen. Johan följde med. Jag fyllde i några papper innan om min hälsa och så.
 
En barnmorska kom och hämtade oss i väntrummet och så fick jag lämna urinprov och vägas. Sen gick vi in i ett rum och pratade lite och hon fyllde i en massa uppgifter om oss i datorn. Hon stack mig i fingret också och kollade blodet/järnhalt och sockerhalt. Allt såg bra ut där. 
 
Sen fick vi gå till labbet och de tog en massa blod för att göra fler tester. Det var nåt mer test på järnhalten och kontroll av min och barnets blodgrupp. Plus för att se om jag har någon blodsjukdom.  Men de svaren kommer inte förrän om någon vecka.
 
Vår barnmorska verkar i alla fall väldigt bra. Hon var snäll och trevlig och det blev ett avslappnat och trevligt samtal. Skönt!
 
Och för er som undrar är BF (just nu) den 26/5. :) Ultraljud kommer vi göra runt vecka 18, vilket är i mellandagarna. Vi valde att göra det på Danderyd, så jag kommer få en kallelse därifrån när det börjar bli dags.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress