Med en växande mage
Jag är uppfostrad av samhället att magen ska vara platt och vältränad. Mestadels har faktiskt min mage varit just det så därför blev det lite jobbigt att magen nu blir bullig och växer. I början var det värst innan folk visste och innan jag hade vant mig vid tanken. Men jag känner mig fortfarande inte helt bekväm och klär mig gärna i lite vidare tröjor som döljer lite.
 
Jag har kikat lite på nya kläder eftersom garderoben kommer att behöva uppdateras, men har hittat ett hål i marknaden. Det är jättesvårt att hitta snygga gravidkläder. De enda jag hittar som jag skulle kunna tänka mig kostar mer än jag vill lägga ut. Och sen funderar jag på tiden nu fram till att magen blir så där stor. Såna kläder finns inte alls. Antingen ska man vara gravid med stor mage eller inte gravid alls, inget mellanting. Hur gör folk egentligen? Vad klär man sig i medan man är där mittemellan? De vanliga kläderna sitter tight eller inte så snyggt längre, men gravidkläder känns för stort.
Caroline

Mina släktingar som varit gravida har använt leggings och kläder med stretch hela graviditeten. typ haremsbyxor, jeggings, stretchjeans. det finns massor sånt online. kolla halens, ellos, Bonprix, cellbes. men leta inte bara på gravidavdelningarna, det finns massa vanliga kläder som funkar för gravida också. shapetrosor o formtrosor kanske du känner dej mer bekväm med innan du får jättemage. Det finns massor som inte trycker på magen utan bara ger lite shape.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress