Studsig tur på pigg ponny

Publicerad 2014-11-22 16:47:35 i Allmänt,

Idag fick Flimmra sin sista dos medicin så förhoppningsvis ska hon hålla sig smärtfri ett tag nu.
 
Hon fick gå ut en sväng idag. Redan när jag tog in henne från hagen var hon överpigg och studsade runt. Jag fick följa med i studsarna när jag gjorde iordning henne och ridturen blev inte bättre, haha. Att låta henne stå eller ta det lugnt är som att mata ett känsligt fullblod med havre. Hon ser spöken överallt och studsar för ingenting. Men det gick bra ändå. Inget rakettempo, men det var lika bra att låta henne trava när hon ville.
 
Efter ridturen hade mina tår tappat känseln. Händer alltid så fort det blir lite kallare och nu har mina vinterridstövlar gått sönder så jag får leva med att frysa. Förhoppningsvis kan jag hitta nya på horse show nästa helg. 
 
Skönt i alla fall att komma hem och tina upp i en varm dusch. Nu lite varm choklad och sen åker vi mot middag i Skokloster.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela