Vad gör Dig riktigt glad?
Ni vet när man blir så där bubblande glad ända in i själen och glömmer tid och rum. Oftast finns det ju någon orsak till att vi blir så glada och samma sak gör oss ofta glada gång på gång. Men varför pratar vi så sällan om vad som gör oss riktigt glada?
 
Jag kan ärligt säga att jag inte vet vad alla mina vänner brinner för. Lika lite vet jag ibland vad jag själv brinner för på det viset. Jag brukar försöka tänka på mig själv och när jag är så glad. Jag vill ha mer av det i mitt liv och försöker skapa såna tillfällen så ofta jag kan. 
 
En sak som verkligen tar andan ur mig och får min själ att jubla är när jag flyger fram i galopp över en äng i full samklang med hästen (helst Flimmra så så klart).
 
En annan är dans. Jag älskar att dansa och röra mig till bra musik. Det spelar egentligen ingen roll om det är i min ensamhet hemma i vardagsrummet, på ett svettigt träningspass på gymmet eller i trängseln på dansgolvet på krogen. Bara känslan att gå upp i musiken och låta kroppen röra på sig.
 
Men likaväl älskar jag också att gå upp i målande, sömnad eller nån form av pyssel och skapande. Kreativitet och klurande kan få tiden att flyga iväg för mig.
 
Vad gör er riktigt bubblande glada? Brukar ni tänka på det och prata om det?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress