Vecka 12

Publicerad 2014-11-06 14:46:19 i Allmänt,

Nu har graviditeten gått in i vecka 12 så nu är den största risken för missfall snart över. Vi valde ju att vara öppna och berätta tidigt, men jag vet att många andra väntar till efter vecka 12.
 
Magen är väl kanske en aning mer bullig än normalt, men egentligen inte så mycket att det syns. Däremot har brösten vuxit så pass att jag nu inte kommer i mina bh-ar längre. Just nu går jag runt i sport-bh innan jag hinner köpa nya, haha.
 
Illamåendet är så gott som helt borta, men jag känner fortfarande av tröttheten. Jag behöver sova mer och blir lätt trött av fysisk ansträngning eller stress.
 
Annars måste jag nog säga att jag mår väldigt bra. Tänker faktiskt inte så mycket på det, även om jag så klart håller koll på veckorna och kikar i gravidkalendern varje vecka för att se hur barnet har utvecklats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela