Vitt ute

Publicerad 2014-11-06 11:07:34 i Allmänt,

Antar att jag borde säga nåt om det där visa som singlar ner utanför fönstret. Just nu har jag dock lite svårt att komma på nåt positivt om det. Visst gillar jag att snön gör det ljusare och det är mysigt att galoppera genom yrande snö, men den här snön gör det bara halt ute och kommer vara slask om fem minuter. Jag har sommardäck på bilen och en överpigg studsande ponny att försöka bromsa under promenaden. Dessutom ska vi till Uppsala nästa vecka och jag har ingen lust att köra hästtransport i halka.
 
Men men, slut på klagande. Nu ska jag bege mig ut till stallet och pussa ponnymule och mata med morötter. Sen ska jag få hjälp att byta trasiga glödlampor i bilen inför besiktningen, och som avslut på dagen ska jag möta upp mina kollegor och ha lite afterwork. Så det blir nog en bra dag ändå. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela