Happy Halloween
Hann få till lite marängspöken också innan vi åkte. Jag hade tänkt vara växa, men då hade jag ju inte matchat Johan. Så vi kör på mr och mrs Evil.
 
 
 
 
 
 
Dagvill
God morgon! Jag satt en lång stund och funderade över vilken dag det är idag, och kom på att det är ju fredag. Helt dagvill. Men fredag är ju bra, då får man njuta av att helgen är i antågande.
 
Jag ska fortsätta baka lite idag och laga en paj att ta med till festen ikväll. Ska också ge mig på pumpan och försöka hitta på nåt roligt av den.
 
Med tanke på att jag har en del inbokat idag är det skönt att jag vaknade pigg. Igår var någon slags bakslag och jag könde mig inte alls bra stundvis, men nu kör vi fullt ös igen. :)
 
Skön stil
Halloween-bakning
Imorgon ska vi på halloween-fest och ha med oss kakor bland annat. Jag funderade lite och ville hitta på nåt med halloween-tema så jag bestämde mig för att försöka göra pumpa-kakor. Med mormors gamla recept på kolakakor och lite karamellfärg satte jag igång. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag tror att de får godkänt ändå.
 
Köpte också med en pumpa hem men den har jag inte hunnit fixa med ännu. Sjutton vad svårt det var att både öppna den och försöka gröpa ur den.
 
Pumpakakor á la Annika :)