Ett hål lösare på skärpet

Publicerad 2014-10-14 08:57:49 i Allmänt,

För att fira att det nu gått ungefär två månader in i graviditeten släpper jag skärpet ett hål lösare. Jag kan inte påstå att jag har någon sån där söt liten gravidmage som man kan få i början, utan mer att magen har samlat på sig en liten fettvalk. Mina tighta tröjor känns inte helt bra att använda längre, utan det får bli lösare toppar och tunikor.
 
Idag väntar hur som helst jobb, troligen lika intensivt som igår, och en sväng till stallet. Kliniktid är bokad för Flimmra i nästa vecka, så då får vi hålla tummarna för att de hittar vad det är som är fel.
 
Jag har också ett samtal inbokat med storchefen idag. Vet inte om jag kanske skjuter mig själv i foten genom det, men jag vill ändå att han ska veta hur vi på golvet tycker att livet på avdelningen är. Jag hoppas bara på att han tar det på rätt sätt och att vi inte behöver lida för det i förlängningen.
 
Obligatoriskt morgongos :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela