Klädfunderingar

Publicerad 2014-10-19 07:36:53 i Allmänt,

God morgon! Jag kunde inte somna igår, så var lite lagom trött i morse. Men sista dagen nu på den här helgen innan jag får vara ledig två dagar. Skönt.
 
En grej jag tänkte på igår när jag inte kunde somna var det här med kläder nu under graviditeten. Jag vill inte skylta med min mage alltför mycket alltför tidigt, så än så länge kör jag på lite större och lösare tröjor. Men sen kommer det ju en dag när jag inte kommer i dem längre och jag måste köpa gravidkläder. Men tidigare än så kommer jag att växa ur mina byxor. Det är ju lite olika hur snabbt och hur mycket magen växer, men jag vill helst inte stå en dag och inte ha några byxor att sätta på mig när jag ska till jobbet. Så det börjar nog bli dags att ta sig till affären och kika lite på vad som finns.
 
Ett annat plagg jag snart kommer växa ur är mina ridbyxor. Jag har försökt leta om det finns några gravidridbyxor, men jag har inte hittat några. Det verkar som om de flesta har sina vanliga ridbyxor fast utan att knäppa dem i början och sen tights eller mjukisbyxor. Vi får väl se hur jag gör. Kanske att jag till och med försöker mig på att sy ett par egna, vi får se.
 
 

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2014-10-19 11:57:54

Hon syr tights o ridbyxor på beställning ifall du inte vill sy själv :) https://m.facebook.com/ridtights

Svar: Ska kolla. Tack!
Annika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela