Lilla skruttponnyn då

Publicerad 2014-10-10 20:07:31 i Allmänt,

Jag tänkte att jag en gång för alla skulle se hur det är med Flimmra och om hon är halt eller inte. Jag har ju en känsla att nåt är fel, men jag ville se ordentligt.
 
Sagt och gjort klädde jag på henne sadel, träns och longerlina och gick ut på banan. På lina gick hon rent (så vitt jag kunde se i alla fall) i skritt och trav. Galopp lyckades vi inte riktigt få till, så där kan jag inte uttala mig. 
 
Sen satt jag upp och jobbade henne lite i båda varven och lade särskilt tyngdpunkt på galoppen. Efter det kändes hon inte fräsch längre så jag satt av och satte på linan igen.
 
Mycket riktigt rörde hon sig inte rent längre. Jag kan inte peka på nåt särskilt ben, men i bak i alla fall. Höger varv såg värre ut än vänster, men inget var rent. Typiskt bara att jag inte kunde filma på grund av att jag inte hade nåt batteri.
 
Så typiskt, lilla skruttponny. Nu blir det vila för hennes fram till vi har varit och kollat upp. Jag ska ringa Ultuna så fort de öppnar på måndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela