Mycket som händer "snart"

Publicerad 2014-10-17 18:49:37 i Allmänt,

Det har slagit mig hur mycket det är som ska hända "snart". Först i ordningen är högskoleprovet nästa helg. Lite panik eftersom jag inte har hunnit plugga så mycket som jag hade tänkt och hoppats på, men jag får göra mitt bästa och hoppas på att det räcker.
 
Sen är det "snart" dags för julmarknader. Jag har bokat bord för att sälja mina mössor på julmarknaden i Sigtuna alla fyra söndagarna före jul. Det ska bli roligt och spännande att se om folk kommer att gilla dem. Förhoppningsvis får jag en del sålt. Lite panik här också för om ifall de mössor jag redan har sytt kommer att räcka eller hur många fler jag behöver sy.
 
Och efter det är det ju givetvis julafton. Mycket panik på den. Jag har inte ens börjat fundera på julklappar eller så. Glögg ska göras (alkoholfri får det bli i år), knäcka ska kokas, klappar köpas eller tillverkas och slås in, julpynt som ska hittas i källaren och upp, nya adventsljusstakar ska inhandlas och allt annat som ska förberedas inför jul. Jaja, förberedelserna gillar jag ju i och för sig, bara jag har tillräckligt med tid. På själva julafton jobbar jag, men ska försöka fira lite på kvällen i alla fall.
 
Sen när jul och nyår är över är det tid att börja planera bebis. Allt vad ett "startkit" behöver innehålla ska inhandlas eller fixas. Eftersom vi har planer på att vårt bibliotek/extrarum ska bli barnkammare behöver det sig en omgång också. I princip allt som finns där inne nu ska göras om eller tas ut därifrån och nytt ska in. Sen behöver vi nog dra över väggarna en omgång med ny färg.
 
Men en sak i taget så ska allt nog lösa sig. Jag vet inte varför, men framtiden ger mig alltid lite ångest och stresskänslor. Jag vet ju att allt brukar lösa sig och bli jättebra, men känslorna finns där ändå. Kanske är det för att man aldrig riktigt säkert vet vad som ska hända, jag vet inte. Men nu ska jag fixa det sista på jobbet och sen ha en mysig kväll hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela