När näsan blöder, ögonen svider och huvudet snurrar
Det kändes inte helt bra när jag gick in på första provpasset i morse och direkt när jag satt mig ner börjar det typ forsa blod ur min näsa. Jag blödde ofta näsblod när jag var liten, men nu var det länge sen. Inte ville det sluta heller. Jag ville bara ge upp och åka hem, men jag pratade med provledarna som gav okej på att gå ut och försöka få det att sluta. Jag fick tio minuter på mig att komma in igen.
 
Efter att ha hämtat typ ett ton papper på toaletten lade jag mig ner på en bänk. Då hade det minskat och slutade när jag lagt mig. Så jag gick in igen och satte mig. Men strax började det blöda igen och jag fick slut på papper. Provledaren var snäll och lät mig gå ut och hämta mer. I ungefär en timme fortsatte det blöda, så jag satt med ett gigantiskt papper som täckte halva ansiktet medan jag trots det genomförde första delen.
 
Men det tar ju lite på energin att blöda så länge så nu svider det i ögonen av trötthet och huvudet känns både dimmigt och snurrigt. Helt enkelt inte bästa omständigheterna när man ska skriva prov hela dagen. Fast det är inget att göra nånting åt, jag får skriva så gott jag kan och hoppas på det bästa.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress