Tillbaka till vintertid

Publicerad 2014-10-26 08:51:58 i Allmänt,

Även om det är skönt med sovmorgon och lite ljusare på morgonen så föredrar jag nog sommartid. Jag gillar att ha ljust lite längre på eftermiddagen, inte minst nu när jag ska promenera med Flimmra varje dag. Det blir en stor process att sätta på alla reflexer bara för att gå i 10-20 min och sen av med allt igen. Men man får väl passa på att vara inne så mycket som möjligt och mysa med plädar, tända ljus och varmt te.
 
Idag ska jag försöka skynda mig att bli klar i tvättstugan så jag kommer iväg så tidigt som möjligt till symässan. Ska gå runt där och inspireras och förmodligen shoppa lite. Förra året provade jag på knyppling och köpte med mig lite garn. Då hade jag inte börjat sy ännu, utan höll mig till stickning och virkning. Men i år blir det nog mer att jag tittar på tyger än garn.
 
Garnet till den här sjalen köpte jag på mässan förra året, mitt första "fingarn"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela