Vecka 11

Publicerad 2014-10-30 09:55:32 i Allmänt,

Kvällen igår var rolig. De där människorna alltså, alltid lite knäppa och helt galna, på ett roligt sätt alltså. Vi var inte hemma förrän vid ett och vid det laget var jag dödstrött och somnade så fort huvudet landade på kudden.
 
Graviditeten har gått in i vecka 11 och mitt illamående har minskat markant. Jag har till och med kunnat njuta av en ordentlig frukost ett par dagar, även om idag var ett bakslag pga tröttheten efter den sena kvällen igår. Tänk vad lätt balansen rubbas just nu ändå. 
 
Magen känns lite större än normalt och jag är, som sagt, lite tröttare och mer känslig för förändringar i rutinerna. Men annars känner jag faktiskt inte av graviditeten så mycket nu. Det kan ibland strama och göra lite ont i livmodern, men oftast släpper det ganska snart.
 
Men nu ska jag försöka peta i mig lite frukost. Hoppas ni får en bra dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela