Lill-lördag och halva veckan klar

Publicerad 2014-09-17 09:57:19 i Allmänt,

Jag börjar lite senare idag så jag startar dagen i stallet. Både för- och nackdelar med det, men nu när jag ändå inte kan rida Flimmra spelar det inte så stor roll egentligen. 
 
På vägen till stallet låg morgondimman tjock. Det är så vackert med dimman på morgnarna nu under hösten. Ska försöka plocka med mig kameran ut någon morgon och fota den. Hopas bara det fina vädret håller i sig.
 
Idag jobb och sen myskväll. Kanske att jag försöker mig på att sy klart koftan jag skrev om förut. Det är inte så mycket kvar på den nu, men det som är kvar är självklart det jobbigaste/svåraste. Så vi får se hur trött jag är när jag kommer hem.
 
 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2014-09-17 10:01:13

Har du fått tid på klinik ännu?

Svar: Jag valde att avvakta med att ringa dem tills min hovslagare har varit ute. Han kommer på fredag. Så får vi se vad han säger först, för efter att vi drog av båda framskorna går hon bättre iaf.
Anky

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela