Ny vecka, nya utmaningar och ny regering

Publicerad 2014-09-15 07:28:36 i Allmänt,

God morgon! Måndag idag och en ny vecka. Många är glada och många är besvikna efter valresultatet. Utifrån vad jag själv röstade på är jag väl besviken, men samtidigt är jag inte förvånad. Jag tycker att det är bra att vi har demokrati i Sverige och respekterar att alla tycker olika. Resultatet speglar ju trots allt folket och nu får vi se vad som händer. En ny regering kommer ju betyda förändring, men exakt vilka och hur det kommer bli återstår att se.
 
Själv påbörjar jag i alla fall den nya veckan med ordentlig yrsel, men njuter att solen genom fönstrena på jobbet. Inga särskilda planer för veckan ännu, annat än jobb så klart. Flimmra vilar fortfarande tills hovslagaren kommer ut på fredag. Sen får vi se hur hon mår. Håller tummarna så hårt att knogarna vitnar för att hon ska vara bra sen och att det bara var något i hoven.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela