Overklighetskänsla
Jag har ju lovat att ni ska få följa med på min resa, så jag ska försöka förklara hur jag känner just nu. Typ hej dagboken...
 
Jag känner ju hur något händer i kroppen och hur den förändras. Magen gör ont, eller ont är inte riktigt rätt ord, mer som typ lite träningsvärk i nedre delen av magen ungefär innanför höftbensknölarna. Brösten spänner och ömmar, framför allt på sidorna, och de har blivit hårdare. Mitt redan känsliga luktsinne har blivit ännu känsligare och jag blir aldrig riktigt hungrig. Jag är tröttare och behöver sova mer, annars får jag lätt yrsel.
 
Men det här är bara rent konkreta och fysiska saker. Självklart funderar jag mycket, min analyserande hjärna har ännu inte fått in att det ligger början till en ny liten människa där inne. Att något finns i mig och växer och påverkar min kropp känner jag ju, men jag kan inte påstå att jag kan knyta några band till detta lilla ännu. Då kommer ju tankarna på hur normalt det är och bla bla bla. Men jag antar att det inte är så konstigt. Graviditeten är fortfarande väldigt ny och det lilla där inne är ännu bara några få celler stort (även om det börjar få armar och ben nu). Jag tror att det tar fram till att jag börjar känna rörelser innan jag verkligen kommer att förstå.
 
Självklart har jag funderat lite smått på namn, men eftersom det fortfarande mest känns overkligt och inte som om det verkligen kommer bli en liten person av det hela så känns det helt fel och bara konstigt.
 
 
Robex Lundgren

fin bild

Svar: Tack!
Annika

Jennie

Åh så mysigt att vara gravid! I början var jag livrädd över att få missfall så hade svårt att knyta band men när jag hade varit på ultraljud i v 12 och så att han mådde bra började det kännas okej att planera och vara glad och förväntansfull! Magiskt att se sitt barn på skärmen där för första gången :) stort grattis ännu en gång till graviditeten! Hoppas att det g

Svar: Tack så mycket! :)
Annika

Anonym

...går bra!! Skall bli spännande att följa med på er resa :) <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress