Rensat lite

Publicerad 2014-09-11 11:23:42 i Allmänt,

Jag fick ett ryck och började försöka spara in lite på onödiga fasta utgifter. Bland annat ryker mitt gymkort eftersom jag hellre satsar på hästarna och lägger min tid i stallet. Sen sade jag också upp Storytel där jag har lyssnat på en massa ljudböcker. Som jag jobbade förut var det perfekt att kunna lyssna på ljudböcker när jag körde bil, men nu är läget annorlunda. Istället kommer jag rota runt i bokhyllan hemma och läsa när jag är ledig. Jag har köpt på mig ganska många böcker som jag inte har hunnit läsa ännu. Perfekt nu på kvällarna och när jag är ledig.
 
Jag brukar försöka se över mina fasta utgifter med jämna mellanrum, men nu var det ett tag sen. Jag tycker det är bra att se över det regelbundet så att man inte betalar en massa i onödan. Hur gör ni?

Kommentarer

Postat av: Dessi

Publicerad 2014-09-11 12:41:05

Bra tips!!
De ska jag nog ta mig i kragen och göra me!!

Svar: Gör det! Det är bra :)
Anky

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela