Ridit storhästar

Publicerad 2014-09-12 19:53:25 i Allmänt,

Flimmra ser alltid så besviken ut när jag tar någon annan häst, men tyvärr får hon ju inte gå nu. Men snälla Madde lät mig rida hennes fina storhästar idag. Först red jag Via lite, stora fina älghästen. Hon är så fin när man får henne att gå rätt och göra det man vill, men tyvärr orkar jag inte riktigt. Hon är stor och jag är i jämförelse väldigt liten. Men stundvis gick det jättebra (och sen tappade jag allt). Jag får leva på dem bra stunderna och träna mer för att få dem längre i framtiden.
 
Sen bytte vi hästar och jag fick rida Mondrian. Trevliga och fina Mondrian. Lätt i munnen och relativt pigg idag för att vara han (haha). Jag gjorde det lite svårare för honom och red små volter och sluta i galopp. Riktigt duktig var han så det var jättekul! :)
 
Kolla in längden på Vias hals liksom, älgen. Men lika snäll som stor 💖

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela