Släpper bomben nu: vi utökar familjen

Publicerad 2014-09-23 17:01:21 i Allmänt,

Som några redan vet och andra har gissat sig till så är jag gravid. Stickan visade positivt. Det är ännu väldigt tidigt så allt kan så klart hända. Men om allt går bra får vi en liten runt den 25 maj. 
 
Även om vi hade planerat detta är vi både omtumlade och lite chockade. Det är stort och en stor förändring i livet. Mina känslor har växlat mellan glädje, ångest och panik. Vad kommer hända nu liksom? 
 
Hur gör man? Hur tänker man? Och sen vad blir det? Vad ska den heta? Tänk om det inte går bra? Tänk om det går bra? Osv osv.
 
Mitt huvud snurrar av allt möjligt och jag kan ibland försvinna in i min egen lilla bubbla.
 
Rent fysiskt mår jag förvånansvärt bra. Inget illamående eller nåt sånt, så hoppas att det fortsätter så. Däremot har jag haft lite ont i magen och är trött och snurrig, men det kan jag leva med.
 
Självklart har jag förväntningar och förhoppningar, men samtidigt är jag öppen och nyfiken. Detta är något nytt, ett nytt kapitel i livet, och jag ser fram emot att se vad som händer och hur det går.

Kommentarer

Postat av: Dessi

Publicerad 2014-09-23 17:09:18

Åååååååå GRATTIS! :-) Så de blir en liten hästtokig i maj! ;-)

Svar: Tack!! Jag hoppas det :)
Anky

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela