Söta pigga lilla ponny

Publicerad 2014-09-20 19:26:45 i Allmänt,

Tanken var ju att jag bara skulle skritta ut en liten sväng med Flimmra idag eftersom hon fortfarande inte är helt fräsch. Men energi har hon till tusen, så jag lyckades faktiskt inte hålla henne i skritt. Lilla knasponny, haha. Det var bättre att låta henne trava och galoppera några steg istället för hon var så lycklig över att få komma ut lite. Självklart var det på hennes villkor och jag bromsade för att det inte skulle gå i 180, haha. Jag älskar verkligen den ponnyn och hennes energi och glädje.
 
Nu står hon inne i stallet och mumsar hö och jag har rullat hem för lite kvällsmys. Eftersom inte Johan är hemma dejtar jag två andra killar istället, Ben & Jerry. Mums ;)
 
Ska göra tidig kväll sen för imorgon ska jag upp tidigt och iväg med stallgänget på kurs. Det ska bli så intressant och kul!
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela