Vårsol och tråkigt beslut
Jag har verkligen passat på att njuta av vårsolen när vi hade den här på besök. Har varit ute i naturen, gått i skogen och suttit vid vattnet och lyssnat på vågorna. Bästa sättet att slappna av och bara vara.
 
Sen har ett väldigt tråkigt beslut fattats som innebär att en del av mitt hjärta slits ut och krossas. Min älskade ponny och följeslagare sen ungefär åtta år kommer snart att galoppera på de evigt gröna ängarna. Hennes hälta blir inte bra och hon trivs inte med att bara gå i hagen och inte få komma ut och springa och busa. Tiden sen förra sommaren har inneburit otaliga veterinärbesök, behandlingar och försiktiga igångsättningar som alla har slutat i en ny hälta. Det är inget liv för Flimmra att bara gå som sällskapshäst eftersom hon är som hon är, så tyvärr kommer hon att få sluta sina dagar ganska snart. Även att jag vet att det är rätt beslut skär det i hjärtat och hon kommer för alltid att vara saknad.
 
 
What a wonderful day
Jag har haft en helt underbar dag idag. Tog sovmorgon i morse och gjorde mig ingen brådska alls upp. Åt frukost i lugn och ro och pysslade lite smått hemma.

Sen begav jag mig ut i solen. Red ut en lugn och mysig tur med Flimmra och trevligt sällskap och sen hittade jag en jättefin plats på en sten i vattenbrynet alldeles ensam i skogen. Där satt jag en bra stund och lyssnade på vinden och vågorna och njöt i solen. Så härligt och en perfekt avslutning på helgen.