En tid för själv-pepping och ego-coaching

Publicerad 2015-04-12 20:12:57 i Allmänt,

Jag har nog inte på något sätt stuckit under stol med att jag haft lite mycket omkring mig och kanske inte mått så bra. Jag har isolerat mig lite och dragit mig undan. Gått in i mig själv och rannsakat mig. Undangömda vrår har besökts och tårar har runnit. Men av detta vill jag tro att det kan bli något bra på andra sidan. Jag vill se saker och ting ur ett positivt perspektiv och tror faktiskt att jag lyckas ganska ofta. Myntet har alltid två sidor och jag har alltid tyckt om att vända och vrida på det tills jag hittar nåt positivt.
 
Lite är det nog så att "inget ont som inte har nåt gott med sig" och "inget gott som inte har nåt ont med sig". Man kan välja att gnälla och tycka synd om sig själv, eller att lyfta sig själv i kragen och kämpa för det man vill ha ut av livet. Jag väljer det andra alternativet och kämpar just nu för att klara både jobb och studier parallellt. Ingenting är omöjligt!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2015-04-18 22:52:48

Efter regn kommer solsken <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela