Vårsol och tråkigt beslut

Publicerad 2015-04-25 09:10:35 i Allmänt,

Jag har verkligen passat på att njuta av vårsolen när vi hade den här på besök. Har varit ute i naturen, gått i skogen och suttit vid vattnet och lyssnat på vågorna. Bästa sättet att slappna av och bara vara.
 
Sen har ett väldigt tråkigt beslut fattats som innebär att en del av mitt hjärta slits ut och krossas. Min älskade ponny och följeslagare sen ungefär åtta år kommer snart att galoppera på de evigt gröna ängarna. Hennes hälta blir inte bra och hon trivs inte med att bara gå i hagen och inte få komma ut och springa och busa. Tiden sen förra sommaren har inneburit otaliga veterinärbesök, behandlingar och försiktiga igångsättningar som alla har slutat i en ny hälta. Det är inget liv för Flimmra att bara gå som sällskapshäst eftersom hon är som hon är, så tyvärr kommer hon att få sluta sina dagar ganska snart. Även att jag vet att det är rätt beslut skär det i hjärtat och hon kommer för alltid att vara saknad.
 
 

Kommentarer

Postat av: Lotta Keskinen

Publicerad 2015-04-25 11:30:45

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Välkomna! Jag som driver den här bloggen heter Annika Lindström och är bosatt i Sigtuna utanför Stockholm. Här skriver jag om allt som rör mitt liv och kanske särskilt min fritid, vilken jag delar mellan stallet och olika pyssel hemma. Kontakt: annika.c.lindstrom@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela